Cultuur werkt!

Gratis toegang tot CultuurWerkt!

Goed nieuws! Triade Vitree biedt jou gratis toegang tot CultuurWerkt!, hét cultureel lidmaatschap voor werkend Nederland.

Het lidmaatschap geeft jou exclusief toegang tot ons online platform waar je met veel voordeel gebruik kunt maken van (online) theater, film, musea, concerten, familievoorstellingen, boeken en meer. Kortingen lopen op tot wel 60%! Zo kun je samen met familie en/of vrienden voordelig genieten van kunst en cultuur.

Hoe CultuurWerkt!

Als medewerker van Triade Vitree heb je een abonnement op CultuurWerkt!

Hiervan kun je gebruik maken om met (veelal) leuk voordeel naar een concert, museum of musical te gaan! Daarnaast is er een online magazine waarmee je inspiratie op kunt doen voor uitstapjes en artikelen kunt lezen over het aanbod. En natuurlijk ook een handige app!

Ook leuk: elke week is er een nieuwe, verrassende winactie.

Wat is CultuurWerkt?

CultuurWerkt! is hét inspiratieplatform voor werkend Nederland. Bij CultuurWerkt! vind je alles wat er op cultuurgebied speelt op één plek. Musicals, dans, toneel, musea, concerten, kindervoorstellingen en nog veel meer. Ontdek de leukste diepte-interviews, recensies, video’s en podcasts en bestel tickets voor jou, je familie en je vrienden met aantrekkelijk voordeel.

Wist je dat onderzoek uitwijst dat je creatiever, gelukkiger en effectiever wordt als je regelmatig in aanraking komt met cultuur? En dat jij dan meer werkgeluk ervaart en er een gezonde privé-werkbalans op nahoudt?

Hoe maak ik een account aan?

Heb je nog geen account? Maak deze dan nu aan:

https://info.cultuurwerkt.nl/nl/maak-je-cultuurwerkt-account-aan-triade-vitree

Heb je jouw account na het overgaan naar ons nieuwe platform in september nog niet geactiveerd? Doe dit dan via deze link:

https://cultuurwerkt.nl/account-activeren

Heb jij al een account, maar ben je je inloggegevens vergeten? Ga dan naar: https://cultuurwerkt.nl/inloggen


Klik op deze link om naar de login toe te gaan:
Login bij Cultuur Werk!